Author Archives: Sally

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!

DET E KALLT

Hej! Jag var på promenad idag och är fortfarande halvt frusen fortfarande. Det ska bli superkallt också nästa vecka tydligen vilket gör det ännu mysigare att jag har uppstartsmöte för kurserna jag ska börja läsa också. Mums helt enkelt!  

Posted in dagbok | Leave a comment

SRY SRY

okej sorry har helt försvunnit härifrån. Blev magsjuk sen glömde jag faktiskt bort bloggen lite haha! Här får ni ett fult litet hopklipp på saker jag vill ha/hitta på loppis, som lite tröst.

Posted in Uncategorized | 2 Comments

HEJ

Idag var jag på loppisrunda och wowow det var en bra runda hörni! Har inga bilder nu pga kolsvart ute, men ska försöka hinna fota lite imorgon så get ready Hehe.

Posted in dagbok | Leave a comment

tjo

Har inte gjort något sen julafton. Sjukdomen är ju typ helt borta, ändå beter jag mig som om jag skulle va sjuk och sitter bara och kollar youtube hela dagarna. Nyår kommer snart och vardagen sätter igång om nån vecka. … Continue reading

Posted in dagbok | 2 Comments

I MORS GAMLA TRÖJA

och ett par byxor från loppis vandrar jag runt denna dag. Julmusiken flödar i lägenheten och jag är på sämsta tänkbara humör pga menshormoner som förvandlar mig till ett arsel. Försöker kontrollera det men det går ju sådär hehe.

Posted in dagbok | Leave a comment

JULPYSSEL

Pysslade lite igår. Pärlplatta-mojs är verkligen jättekul, behöver skaffa lite fler färger. Vill komma på något eget mönster eller göra lite örhängen och annat kul! Här är julgranspynt jag gjorde från mönstrer ur boken ”PÄRLPLATTOR”.

Posted in dagbok | 2 Comments

PIPPI?

Vilken vecka ändå! Nästa blir fylld med endast jul, och förhoppningsvis lite outfits också (om batteriet är fixat till självutlösaren).   Insåg nu också när jag skriver det här att jag har två flätor, nyfärgat rött hår och den här … Continue reading

Posted in dagbok | Leave a comment