HEJ IGEN

Det finns nog ingen kvar här, ändå är jag sugen att sätta igång igen.
Vad länge jag bloggade här ändå! Jag har raderat alla inlägg men bilderna är kvar i mediabiblioteket och jag tror till och med att jag kan få tag i alla texter jag skrev också. Jag började blogga här när jag gick i åttan och fortsatte av och på tills jag gick ut gymnasiet i alla fall. Det är en lång tid att dokumentera, och det var så himla kul!
Det roligaste med bloggen var att den gav mig en plats att utveckla mitt fotointresse och mitt modeintresse. Så det är det jag är sugen på att börja med igen här. Förut var det ju givet att lägga upp en ”Dagens Outfit” men nu känns det nästan lite stelt. Fast jag är sugen på det! Så jag kommer sätta igång. Behöver bara ett batteri till man gamla goa självutlösare, sen så. Det kommer nog bli mycket loppisbloggande också och inredning då jag blivit lite frälst på den fronten.

Självklart lite skit som bara handlar om mig också. Det är oundvikligt.
Hoppas någon hänger med 🙂

4 3 2 1

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in dagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to HEJ IGEN

  1. Felicia says:

    Du borde göra en video där du kollar på gamla outfitbilder härifrån och din lookbook-sida! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *