GODMORGON VA

Kära monchichin är julklädd och jag har precis blitt klar med att fota min outfit. Svårt att ta bilder när solen knappt ens kommer fram! Kameran fick jobba hårt och jag blev sur och sen började jag se sur ut på bilderna, så då tog det stopp. Några bra blev det ändå!

Längtar så jäkla mycket tills jag har lite pengar, då ska jag verkligen loppisshoppa, har saknat det så mycket. Har inte haft pengar alls på några månader vilket har funkat okej ändå, jag brukar inte shoppa sådär supermycket. Det är bara loppis jag saknar! Snart så.

1432

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in dagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *