LITE 70-TAL TYP

amen du låt oss köra igång som om jag aldrig slutade i typ 3 år hehe.

Idag har jag på mig en skjorta från loppis och ett par braller från loppis också.
De är NÄSTAN i samma färg så jag tänkte att man kunde ha på sig dem som ett set och så tror folk att jag fyndat rejält fast jag bara fyndat måttligt. Älskar sets, måste hålla utkik efter det på loppis. Örhängena har jag gjort själv och halsbandet köpte jag på mellandagsrean på H&M förra året!5ojoj29ojojoj17ojojojojoj

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in Dagens outfit, mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *