JAJA

Min självutlösare dogde, så jag fick ta lite B-bilder idag men men.
Ska försöka fixa det men har så mycket att göra just nu. Det är sista veckan på engelska 7-kursen som jag håller på att läsa upp! Känns faktiskt väldigt bra, jag har fått A på alla tre uppgifter jag lämnat in hittills. Kommer vara skönt att vara helt ledig över jul också.

Förövrigt är både kjol och tröja från loppis! Bältet är däremot från Boohoo.com

 

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in Dagens outfit, mode. Bookmark the permalink.

2 Responses to JAJA

  1. Felicia says:

    Ditt hår <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *