BLIXT PGA VINTER

Ja det går ju inte alltid att fota med dagsljus, inte just nu i alla fall. Det är grått ute men det snöar så jag kan inte klaga. Sen senaste inlägget har jag hunnit varit sjuk och blitt frisk. Mina föräldrar har också hunnit fixa ett batteri till självutlösaren så allt är i sin ordning igen. Här kommer massor med blixtbilder, ser fortfarande inte helt efter att jag tog dem.
Sen att typ hälften är ur fokus kan man ju säga var ett estetiskt val av mig, host host.
Vi säger så.

Halsband & byxor är från Spanien, Alla tröjor & jackan är från loppis
Skorna är Dr Martens
(och ja jag har tuggat sönder min läpp SUE ME)

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in Dagens outfit, mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *