TRÅKIGA KILLAR E MIN KRYPTONIT

Jag är mästaren på att ge fel folk min energi. Så mycket av min energi när jag var liten gick åt till kompisar som manipulerade och kontrollerade, men de största energitjuvarna genom åren har alltid varit… Tråkiga killar. Finns det något jag börjar bli riktigt trött på är det tråkiga killar som jag har lyft till skyarna för att sedan behövt tänka efter varför jag lät dem hamna där. Förtjänade de verkligen att hamna så högt upp? Naej, de var bara killar, det krävdes inte mycket av dem för att hamna där förutom att jag tyckte de var lite söta (knappt det ens?!?) Sen fick de helgonstatus i mitt huvud och jag skulle kunna göra vad som helst för att de skulle se mig.

Men högst upp av allt hängde och hänger inte tråkiga killar. Nej nej, allra högst upp hänger de ointresserade killarna. Det är som att jag sniffar fram de som gillar mig minst och det är bara dem jag kan se.

I gymnasiet hade jag en crush på en kille som (inte för att vara elak) var skittråkig! Jag visste inte vad han hade för intressen, visste ingenting om honom förutom hans namn. Ändå snöade jag in så hårt att det kändes som Romeo & Julia när jag tog studenten och de första veckorna av sommaren kändes kalla och tomma. Nu i efterhand inser jag att han verkligen inte hade NÅGOT att erbjuda mig, vi verkade inte ens (av det mikroskopiska jag visste om honom) passa ihop alls? Så varför denna förhöjda bild av denna simpla kille? Det är det jag försöker lista ut nu, varför jag gör såhär… För det har hänt igen. Jag har nämligen alltid en sån här crush, har alltid haft det. Någon som man skriver hjärtan runt namnet på i dagboken. Det är väl lite gulligt tills man är typ 17, men det känns som att när man når 20-års åldern så gäller det att komma över den här lite äckliga vanan av att bli besatt av ovärdiga killar. Den här enorma önskan av att vilja bli gillad av någon man någonstans djupt därinne vet skiter fullständigt i en känns väldigt självförnedrande.
Jag väljer ju alltid killar som jag vet kommer hålla sitt avstånd.

Så fort någon kommer nära och vill komma in i min lilla låtsas-bubbla så spricker den och jag springer iväg. Byter crush, byter påhittad romans och slösar mer energi och tid på en kille som sitter & tänker på allt annat än mig.

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in dagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *