HAVE A HOLLY HORMONAL CHRISTMAS

Jävlar vad jag är på dåligt humör. Har gråtit halva dagen så nu bränner det bakom ögonen som om febern låg där och spökade. Jag är så himla tjurig och ledsen och blir bara mer tjurig och ledsen när jag tänker att jag kommer va tjurig och ledsen på julafton. Men tråkigast av allt är att Cleo blev sjuk idag så vi kanske inte ens kommer vara hela familjen på julafton. Kombinationen av det här humöret och att inte ha gosebarn att gosa med är en farlig mix. Men titta, jag kan fejkle! Plus att jag kommer få vegetarisk Jansson så jag menar.. Jag överlever. 

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in dagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *