HEJ JAG HAR EN BASKER PÅ MÄJ

T-shirt från källaren, basker, jacka och kjol från loppis. Kedja hemmagjord och bälte från Boohoo!

Vill bli bättre med bloggen men i nuläget hamnar den sist på listan av sociala medier. Men jag vill och jag ska va mer aktiv här också. Youtubekanalen är väldigt igång, för första gången på länge. Vi får se hur länge jag orkar hålla i det, ni som vet vet ju att jag aldrig typ lyckats ha ett stadigt flow där mer än i några veckor åt gången… Håller tummarna och sånt.

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in Dagens outfit, mode. Bookmark the permalink.

2 Responses to HEJ JAG HAR EN BASKER PÅ MÄJ

  1. Felicia says:

    Älskar att baskrar blivit moderna! Så snyggt ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *