SKRYNKLIGA BOLLAR

Hej! Var på loppis igår med mormor och storebror.
Hittade bland annat det fula skrynkliga påslakanet som ni kan se bakom mig i dessa bilder. Ska självklart tvätta det och sen stryka det också så det hänger fint, ville bara se hur det skulle se ut. Vill kolla efter mer tyger, påslakan och gardiner på loppis som kan funka som bakgrunder till både bloggbilder och videos. Jag tyckte den här var charmig faktiskt! 30 kr! Köpte mer saker också men vill spara på att visa det lite då jag kommer spela in en till Loppishaul med alla grejer sen.

På mig har jag mina fejkglajjer från Asos, en gammal skjorta som antingen är min faders eller någon annan stor mans, en hängselkjol från loppis och två ofungerande klockor. En är ärvd en är loppisköpt. Ha det bra!

 

 

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in Dagens outfit, mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *