HAR MENS OCKSÅ SOM GRÄDDE PÅ MOSET

Hej, det var väl länge sen!
Just nu håller jag på att plugga upp en gymnasiekurs samtidigt som jag verkligen försöker få igång mitt säljande av kläder. Det är en ganska dålig kombination då jag är otroligt dålig på att balansera saker. Så jag gör för mycket av en sak, för lite av en annan, sen byter jag. Får försöka balansera mera, men det är inte så kul ju… Här är i alla fall lite bilder jag tog igår som visar lite saker jag säljer. Jag säljer på plick, här är en länk till min sida:
https://plick.se/users/Q8GN?referred_by=Q8GN

About Sally

Denna blogg handlar om min vardag och allt vad den innebär. Jag fotar med Nikon D80 och är väldigt modeintresserad. Man får låna mina bilder, bara man länkar hit så är det OK!
This entry was posted in dagbok, mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *