Beställningsjobb!

Här kan ni höra av er om ni är intresserade av att lägga en beställning på en illustration där ni själva väljer motivet! Det kan vara allt från porträtt till fanart till vad det nu är ni har i huvudet. Kommentera här under så pratar vi ihop oss! :)

Jag har gjort ett antal beställningsjobb och det har gått väldigt bra, jag har blivit van med uppgiften och känner mig trygg i det. Mina kunder har inte varit annat än nöjda, det är vad de har sagt till mig i alla fall hehe.

Priset på ett beställningsjobb ligger på 300:- (inkl frakt) och betalningssätten som erbjuds är SWISH eller banköverföring.

Ha det bra!

6 thoughts on “Beställningsjobb!

 1. Hej! Såg dina tavlor och blev sugen på att beställa en att ge till min pojkvän på vår 2-årsdag. I så fall skulle jag behöva ha tavlan hemma senast 6 oktober, tror du att det skulle det vara möjligt?

  • Hej, Vad kul att du vill göra en beställning!
   Det skulle jag nog kunna hinna fixa, brukar jobba ganska snabbt. Då behöver jag en eller flera referensbilder som jag kan gå efter och så behöver jag få höra om du har några egna ideér gällandes bakgrunden (färg,mönster eller liknande) eller om jag bara ska köra på och välja själv. :) Du kan skicka bilden/bilderna till sallysvardag@outlook.com så snabbt som möjligt så sätter jag helt enkelt igång!

 2. Hejsan. Jag skulle vilja beställa ett självporträtt fast inte på mig. Går det att få den klar och hem sickad nån dag innan julafton kanske?

  • Hej! Det låter som att det går att fixa, Här är min mailadress: sallysvardag@outlook.com
   Vi kan komma överens om resten via mail!

   För att kunna göra beställningen behöver jag en eller flera referensbilder på personen och så behöver jag få höra om du har några egna ideér gällandes bakgrunden (färg,mönster eller liknande) eller om jag bara ska köra på och välja själv. :) Så fort vi kommit överens om hur det ska se ut så sätter jag igång! :)

 3. Hej Sally!
  Om man beställer en bild av dig, kan man då välja en av dina tidigare bilder och säga att man vill ha sin egen i ”stil” med den? Hoppas du förstår vad jag menar!

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>